Genel kurul sonrası valilik ziyareti

12 Haziran’da yapılan dernek genel kurulunun sonuçlarını Dernekler Masası’na iletmek üzere Pazartesi günü Volkan (Evrin) Pazartesi günü Ulus yollarındaydı.

Genel kurul sonuç bildirgesini yanlış formdan doldurması, biraz ek iş çıkardı. Çok benzer olan “Dernek Organlarındaki Değişiklik Bildirimi”ni doldurmuştu, neyse ki elle yapılan düzeltme ile form kabul edilebilir hale geldi. Genel kurul tutanağını, yenilenmiş ve yeni yönetim kurulu üyelerince imzalanmış tüzükleri, tüzük değişiklikleri içeren formu teslim etti.

Sıra yeni dönemdeki yetki belgelerinin onaylanmasına gelmişti. Önce Hakan’ın (Uygun) dijital fotoğrafını bastırmak istedi. Ulus’ta her yerde elektirikler kesik olduğu için epeyce bir dolaşması gerekti. Sonra Dernekler Masası’ndaki başka bir odada yetki belgelerini çıkarttırmaya çalışırken 6-7 defa elektrikler gitti, geldi. Kesintisiz güç kaynağı ve jeneratörleri olmadığı için sürekli bilgisayar kapandı, açıldı. 45 dakika sonunda “şans eseri” 4 belge de sorunsuz biçimde kayda girdi.

22 Haziran 2010

Posted In: Yk